jessysmaland.blogg.se

2015-05-18
12:06:00

Gomeddag

Idag är dagen då jag ska gå till skolan. 
Idag är dagen jag äter muffins till frukost för jag har inte någon annan frukost.
Idag är dagen då jag ska lära mig reumatologi.
Dagen jag ska äta lax, potäter och soos till lunch. Gott!
Spännande värre,och idag är det ju även måndag. De ni.
Igår förlorade vi vår match 1-0 mot Kalshamn. Fanta så tradig match var det. 
Helgen var annars lugn och fin, det var skönt. God mat åts.
 
Idag när jag skulle åka hem på lunch så slog det mig återigen, att jag älskar min son så otroligt jävla mycket, det är man ju alltid medveten om men ibland när jag tänker på honom så blir jag alldeles extra varm inom mig och ja kärleken är så obeskrivlig och kan bara sakna ihjäl mig efter hans närvaro fast vi sågs imorse. Det är läskigt att älska någon så mycket, man vill skydda dem från allt, och vägleda rätt i livet, hur fan man nu gör det.
Att få uppleva den kärleken är  såklart det fantastiska med att vara förälder, men som också är sjukt läskig för man går alltid runt och oroar sig, känner sig otillräcklig, och va svårt det är att uppfostra ett barn emellanåt!
Barn har så mycket känslor och tankar. och man vill hålla dem ifrån allt ont här i livet, men det är ju heller inte alltid möjligt. Barn är så fina, så rena, orädda. Jag älskar ta mig fan ungar. Ibland önskar jag införskaffa en hel drös ibland orkar jag inte ens ta hand om mig själv.. Ja livet hörnneni.
Jag åker iväg snart, i 2 veckor och vi kommer vara ifrån varandra, jag har vart ifrån han 2 dagar som högst. Och jag vet hur svårt och hur mycket saknad jag kommer känna. Men jag hoppas också att jag kommer njuta av livet, och bara få vara mig lite och leva därför gör jag ju detta trots allt. och jag vet att han tas bra omhand här hemma.
 
Ja och till min fina man så kommer jag sakna dig med. hurmycketsomhelst!
 
Alltså man är rätt rolig. Jag åkte till sydamerika när jag var 21, jag var iväg mycket längre. Och innan de, köpte jag en bok om sydamerika. Det var typ det, ja jag tog några vaccinationer också som de sa till mig men tänkte inte närmare på det. Sen tänkte jag inte på faror, eller hinder eller något annat.
Nu då, jo nu har jag planerat att inte ta med mobil, helst inte kamera utan köpa engångskamera :D, jag har fixat ett skärp där man kan stoppa i pengar i en gömd dragkedja, jag har en annan liten väska som man kan gömma utmed byxorna typ. och jag går i stora funderingar om att köpa ett försvarsspray.
Jag har också planerat om vad som skulle hända om jag dör. Jag har tänkt igenom hundra olika scenarion så jag är förberedd mentalt. 
Jag har börjat käka probiotika för att förebyggande skydda min mage så den ska tåla den sydamerikanska floran :D etc etc. mer därtill. Det är bra och vara smart och föreberedd men ärligt talat hade det varit skönt att vara lite yngre och naivare igen. :P 
Men trots allt detta så är jag sjukt lycklig över att få ut på äventyr. igen! Yii....
 
Sist jag var i Peru