jessysmaland.blogg.se

2015-03-29
21:58:54

Skägg, ägg och fotball!

Nu är helgen nästan slut. Det har vart en rolig och bra helg! Lite för kort som vanligt..
Fredagen var mysigt då kom Bram hit och han tog med vin som han förvisso nästan drack upp typ själv :P jag är för slö i mitt vindrickande. Och så fick jag fiina påskablomster också! 
Sen gjorde han goda hamburgare och vi tog det easy peasy.. 
 
 
Lördag var kul, vi spelade fotboll hele dagen och hade de gött. Lördagkväll åkte jag hem till Bram och hängde ytterst lite för kvällen gick fort och jag var dötrött så gick och la oss vid 9 eller något :D man skulle ju vrida fram uret med så pensionärerna fick ju ha lite framförhållning på kvällskvisten!
Upp ganska tidigt på söndag, pisseregn och iväg lämna lillpyret hos gammelmormor.. 
Match, vi förlorade :P de va inget oväntat för det var ett jättebra lag och det var första matchen.. Vi har lite att jobba med, men vi är inte så dåliga, asakul är det iallafall!
Vårt lag startade för 1 år sedan och tycker vi utvecklats väldigt mycket, från att vara nystartat med många av oss töser som inte spelat fotboll på många, många år och svårigheter med att få ihop lag har vi kämpat och försökt och det fortsätter vi med! 
 
Efter match är man ju rätt mör i varenda liten muskel och trött, men det blev våfflor hos mormor och hänga där lit. Sen åkte jag till Bram och hans familia i skogen och Kilean fick måla påskägg, det ska ha påskäggsmålning hans mammas supermysiga café nästa helg så vi tjuvstartade lite! Fun,fun tyckte kilean men mest jag, men jag är inte särskilt bra på att måla, Bram däremot är en riktig konstnär check it:
 
 
Nu är vi tillbaka i staden jag och lillen, lägg dax snart, imorgon ny kurs, ny vecka! Jag känner mig energifull, denna vecka kommer nog bli ganska så kickass och restkommande veckor innan sommar också förmodligen! Gäller att vara med i flowet... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: