jessysmaland.blogg.se

2015-03-20
18:20:41

Mars månad!

Nu är de Mars, slutet. Idag är en sådan där konstig dag och fredag är de dessutom. Det är regnigt och ganska dystert ute. Blir kanske ännu mer så bara för att de vart sol ett tag. Men jag känner mig ändå rätt lugn. Allt som hänt de sista åren bra som dåligt börjar lägga sig lite, mitt psyke känns lite lugnare och jag känner mig lugnare i mig själv. Tycker att de ändå vart så ett tag förutom vissa downs har man ju ibland men vem har de inte, och de skyller jag på hormoner eller om någon är en dumsnut! Jag känner mig stolt och glad över mig själv och de är fan skönt!
 
Man kan inte göra mycket mer!
 
Förskyld som en gnu är jag med. Typ femte gången jag är sjuk i år.. eller något. Men ja de är lugnt så länge jag inte har halsfluss, tandvärk eller maginfluensan så gnäller jag inte alltför mycket. där går gränsen va :D
 
Vad sker annars, jag försöker träna upp mig inför fotbollssäsongen. Träningsmatch snart och slutet av april börjar serien. Min kondis är inte på topp ännu, tränar två ggr i veckan sen blir de inte av mer, jag har inte orkat att få in mer i rutin. Är ju så mycket annat man ska ha i rutin och försöka få så bra som möjligt för min lille pojk exempelvis. Sen pluggar man ju också och de ska också läggas energi och tid på.
 
Karln min håller på med huset och det går sakta framåt. De ska bli så underbart att ha ett hus inom en ganska snar framtid. SKÖNT! Egen trädgård och ute på landet i lugnet. Tror jag kommer trivas och framförallt så kommer min pojke göra de, han älskar att vara ute och dona på landet och det känns så tryggt och skönt. Och så får vi vara tillsammans på riktigt allihop!
 
En dag för länge sen med min älskade! 
 
 
 
Kommentar:
2015-03-20 @ 20:47:55
#1: Anonym

Hej!
Vi följer ett par andra bloggare och hittade till dig när vi såg en kommentar från dig. Du har en fin blogg. Kul! Dig ska vi läsa mer av.

Trevlig helg!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: