jessysmaland.blogg.se

2015-03-23
09:01:00

Halllaaah

Idag är det måndag. yippi. Eller något.
Jodå jag vaknade på ganska så gott humör då va!
Och en gullunge bredvid som skrattar och säger "Godmorgon mamma", och faktiskt blir jätteglad när han ser mig på morgonen, tänk va, finaste kärleksbeviset man nånsin kan få!
 
Helgen var lugn. Har vart superförskyld så behövde vila, för denna vecka kommer bli mer hardcore. fotboll 4 ggr denna veckan puh hur ska min kropp orka. Tur jag bokat in en thaimassage på onsdag så hon får knåda min gamla onda kropp.
Träffade en underbar vän och kvinn ihelgen, en stjärna i livet som alltid vill väl och bryr sig. Sådana vänner är inte så vanligt och är väldigt tacksam att jag lärde känna denna däka 1,5 år sedan. 
På tal om vänner så finns de många fina men få som man verkligen klickar med och kan lita på. 
Sen blir de ju inte så mycket vänner nuförtiden alla gånger. De blir mycket barn och umgås med karl och det trivs jag ju med, men jag tycker det är viktigt att försöka hålla kontakten och ses ibland för de betyder ju såklart massor och man har ju väldans kul när man väl ses!
 
Vad mer. Idag ska jag plugga och fika med två bruttor från klassen de blir festligt!!! 
Sen ska jag träffa min faster som ska ha träningspass här i stan så jag ska underhålla hennes söta små döttrar en stund jag och ungen min. De blir kul! Så idag blir en cool dag va....Ha de bäst därute, Life is weird just get used to it! PÖSS
 
Slutet av 2014:
Plugga va! weirdo -2009 :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: