jessysmaland.blogg.se

2015-04-22
07:20:21

Godmorgon tuppen!

Idag gick jag upp tidigt, jag vaknade av mig själv kl 6.00 det är inte ofta det! Men det underlättar med rullgardinen lite halvuppe och strålande solsken in i ögonen, något irriterande kanske. Dessutom hade jag glömt att sätta på alarmet igår innan jag däckade vid 22.
Igår spelade vi träningsmatch mot flicklaget, och vi vann, hade vi inte gjort det sa vi att vi lägger ner. Så wiho! 
Det var kul att få känna att man orkade och kunde träna lite mer passningsspel!
Denna vecka är bara plugg, typ och fotboll :D. Har tenta på fredag! Så keep the focus.
Idag ska jag och två tjejor i klassen sitta och gå igenom de vi kan och inte kan och försöka lära varandra något vettigt, sen ska vi fika med! Det är den roliga biten!
Efter det ska jag hitta på något skoj med Kilean. Har dåligt samvete för han är på dagis varje dag så försöker ge han lite kvalitétstid med mig med.
I måndags träffade vi mina två småkusiner och dem lekte fint tillsammans alla tre och hade kul så roligt att se! Gullungar, blir nästan sugen på en till göölle.
Förra helgen var vi på SPA och sov där, det var fantastiskt att komma iväg och bara vara med varandra. Denna helgen har jag inga större planer, vilket är skönt, först ska jag avverka denna tenta ett steg närmare sommarlov. Sen har jag tenta nästa fredag.. och sen två till. 
Pust. Så helgen får jag försöka plugga! Måste nog plugga.
Mormor fyller pår lördag så får åka dit och äta tårta! Sen hänga med Bram och Kilean förstås!
Igår var jag hos sjukgymnast för har ständig ont i nacke. Så nästa vecka ska jag börja på akupunktur, en gång i veckan ett par veckor, för att se om det hjälper mig. Nice! :D
 
Sol och gröna skogar! Vill sitta på en brygga och lyssna på cornelis!
Men det får bli en annan dag, nu ska väcka världens sötaste unge.
Ha en fin dag!
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: