jessysmaland.blogg.se

2012-11-16
23:25:18

Blogg kanske kan vara något uhuh

Hallååååå ja allesammans. 
 
Jag har bestämt mig för skriva ut lite tankar och dylikt på nätet. Kan vara kul.
Jag är Jessica. Har bott på denna planet i 24 st år nu. sammanfattningsvis så är de ju trivsamt här i mitt liv iallafall.. men så imponerad av planeten är jag väl ändå inte alltid..
eller rättare sagt människorna som bor här . ibland tycker jag inte om mina människoegenheter heller kan ju tilläggas. fast sjukt ball plats är de ju faktiskt och naturen är mycket mäktig. Blaj.
 
Men jag har haft tur jag är en av dem ja över 6 miljarderna på denna jord som har de sjukt bra, i världs mått så kunde jag inte haft det bättre. 1 miljard svälter ju på denna jord så ja jag har tur.
 
Jag bor i den lille staden Växjö Småland Svea fucking rike, här bor jag och min son Kilean som är lite över 6 månader. Hans liv är viktigare än mitt, och det är bra för innan var jag lite för bekväm och ego, barn gör en starkare och till en bättre människa... de va ju faktiskt så.
 
De viktigaste för mig i livet är att vara frisk och kry och stark just nu. Att barnet är glatt och friskt, att göra dem jag håller kär deras liv lite finar ibland. Jag har blivit bättre på att inte ta saker för givet, och har blivit klart bättre på att värdera vad som är sanning lögn verklighet och illusion. Det är bra man lär sig. Man lär sig varje dag, psykologi . De mänskliga beteendet , usch ja. Kolla på nyheterna så kan man ju dra en del tristare slutsatser, men men.
 
just nu består mitt liv mest av de kilean gör typ äter sover skiter ja. Så jag befinner mig mest i hemmet
och lever hemmafru liv utan man, förstås.. Haha Eftersom jag alltid ska göra allting lite extra komplicerat.
annars älskar jag mycket och älskar att leva . Ibland ,, ibland hatar jag de som fan, men ja när jag älskar de så maxar jag de. 
 
Jag älskar humor, skratta, diskutera, mat mat mat, sol, hav, resa, leva, känna, dansa, musik, sova, mysa, gosa med ungen, köra bil, bada, gå springa .. Fast springa va längesen nu. Jag gillar att känna frihet lycka glädje över de enkla lilla. jag gillar balans och kontroll, men jag gillar även släppa den kontrollen men de blir man mer vaksam med med livet tyvärr. 
Jag hatar för mycket, men de kan inte hjälpas, hatar egoism, krig, orättvisor, fattigdom, pedofili, maktmissbruk, dumhet, sen hatar jag massa situationer i livet, omständigheter, att folk som förtjänar bättre har de tuffast att de som kämpar mest får lida att kvinnor har ett fruktansvärt dålig position i så många länder världen över, att vissa män världen över utnyttjar de, att människor utnyttjar varandra totalt till den milda grad, bristen på respekt, vad folk kan få andra att göra, manipulation, psykopati, att snällhet godhet utnyttjas, ren elakhet, när folk tar för mycket saker helt för givet och andra för givet. ohyfs. Ja som sagt listan kan göras lång.. 
 
nu har jag använt min kära extremt dyrbara egentid till detta, men som sagt de kan ju vara kul. nu ska jag fundera äta upp mitt snask och sova . Tjobalo
 
 
 
 
 
 
Kommentar:
2012-11-17 @ 11:42:16
#1: Jannie

Haha "blaj" :D Du är gullig du. Jag är så glad att du skaffat blogg äntligen! :D

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: