jessysmaland.blogg.se

2015-05-18
12:06:00

Gomeddag

Idag är dagen då jag ska gå till skolan. 
Idag är dagen jag äter muffins till frukost för jag har inte någon annan frukost.
Idag är dagen då jag ska lära mig reumatologi.
Dagen jag ska äta lax, potäter och soos till lunch. Gott!
Spännande värre,och idag är det ju även måndag. De ni.
Igår förlorade vi vår match 1-0 mot Kalshamn. Fanta så tradig match var det. 
Helgen var annars lugn och fin, det var skönt. God mat åts.
 
Idag när jag skulle åka hem på lunch så slog det mig återigen, att jag älskar min son så otroligt jävla mycket, det är man ju alltid medveten om men ibland när jag tänker på honom så blir jag alldeles extra varm inom mig och ja kärleken är så obeskrivlig och kan bara sakna ihjäl mig efter hans närvaro fast vi sågs imorse. Det är läskigt att älska någon så mycket, man vill skydda dem från allt, och vägleda rätt i livet, hur fan man nu gör det.
Att få uppleva den kärleken är  såklart det fantastiska med att vara förälder, men som också är sjukt läskig för man går alltid runt och oroar sig, känner sig otillräcklig, och va svårt det är att uppfostra ett barn emellanåt!
Barn har så mycket känslor och tankar. och man vill hålla dem ifrån allt ont här i livet, men det är ju heller inte alltid möjligt. Barn är så fina, så rena, orädda. Jag älskar ta mig fan ungar. Ibland önskar jag införskaffa en hel drös ibland orkar jag inte ens ta hand om mig själv.. Ja livet hörnneni.
Jag åker iväg snart, i 2 veckor och vi kommer vara ifrån varandra, jag har vart ifrån han 2 dagar som högst. Och jag vet hur svårt och hur mycket saknad jag kommer känna. Men jag hoppas också att jag kommer njuta av livet, och bara få vara mig lite och leva därför gör jag ju detta trots allt. och jag vet att han tas bra omhand här hemma.
 
Ja och till min fina man så kommer jag sakna dig med. hurmycketsomhelst!
 
Alltså man är rätt rolig. Jag åkte till sydamerika när jag var 21, jag var iväg mycket längre. Och innan de, köpte jag en bok om sydamerika. Det var typ det, ja jag tog några vaccinationer också som de sa till mig men tänkte inte närmare på det. Sen tänkte jag inte på faror, eller hinder eller något annat.
Nu då, jo nu har jag planerat att inte ta med mobil, helst inte kamera utan köpa engångskamera :D, jag har fixat ett skärp där man kan stoppa i pengar i en gömd dragkedja, jag har en annan liten väska som man kan gömma utmed byxorna typ. och jag går i stora funderingar om att köpa ett försvarsspray.
Jag har också planerat om vad som skulle hända om jag dör. Jag har tänkt igenom hundra olika scenarion så jag är förberedd mentalt. 
Jag har börjat käka probiotika för att förebyggande skydda min mage så den ska tåla den sydamerikanska floran :D etc etc. mer därtill. Det är bra och vara smart och föreberedd men ärligt talat hade det varit skönt att vara lite yngre och naivare igen. :P 
Men trots allt detta så är jag sjukt lycklig över att få ut på äventyr. igen! Yii....
 
Sist jag var i Peru 
 
2015-05-14
08:31:30

SPRING!

Varför vaknar jag tidigt när jag har sovmorgon och Kilean sover. Vet inte. Jag somnade ju inte förrän 12 eller något, vilket är så sent nuförtiden :P jag läste en fantastisk bok som handlade om två bästa vänner som gick genom livet och älskade varandra innerligt men aldrig sa det till varann så livet passerade och de gifte sig och fick barn etc etc, och man fick följa deras livsöden och i slutet lipade jag som en gris herrejisses. Den kan jag verkligen rekommendera, rolig, vacker och lättläst: Cecila Ahern: Där regnbågen slutar
 
Men trots allt denna lipsession och sena kväll har energi min lediga dag till ära vilket är bra :D och solen den skiner som bara den, fy fasen vad härligt!
Veckan har varit bra och ganska så effektiv. Fick tillbaka två tentor som jag fick VG på båda, gött!
Nu har jag en rest-tenta i läkemedelsberäkning som jag ska lyckas fixa och så en till i sjukdomar, sen är det sommarlov. och då väntar PERU (OMG!) och jobb och njuta av sommaren till fullo. Wonderful!
Tills dess plugga, keep the focus.
 
Men något roligare är att jag som sagt är ledig, så nu har Kilean vaknat och sitter och äter filmjölk med socker och kanel vilket var önskemålet. Kilean har fyllt 3 år, har inga bilder just nu men vi hade ett jättemysigt kalas. Och han har också fått kort hår min älskade lille trollunge, vad vore mitt liv utan dig...
 
 
Fotbollen går också bra än så länge, vi har vunnit 3 av 3 matcher. Är så glaad att vara med i detta underbara lag och få spela fotboll, för det är det absolut bästa som finns, de ni.
Igår fikade jag med min fina gravida vän Sara, så mysigt att ses, blir alldeles för sällan! Alldeles för sällan jag träffar mina vänner överhuvudtaget, tyvärr. Hoppas det blir mer av detta i sommar då jag kommer ha lite fler dagar i förfogande iallafal och hoppas dem ftf vill träffa mig :D
Soo idag ska vi åka till skogs och njuta och träffa min Bram, som jag inte heller träffat på ett tag, söndags. Blir lite så eftersom vi bor 6 mil ifrån varandra och ja jag har mitt liv här, så blir helgerna ffa vi träffas. Men i sinom tid ska vi flytta ut till skogs vi med jue så det blir nog bra med det.
 
Älskar detta ställe, så fint, såklart finast nu på vår/sommar tid.