jessysmaland.blogg.se

2015-03-29
21:58:54

Skägg, ägg och fotball!

Nu är helgen nästan slut. Det har vart en rolig och bra helg! Lite för kort som vanligt..
Fredagen var mysigt då kom Bram hit och han tog med vin som han förvisso nästan drack upp typ själv :P jag är för slö i mitt vindrickande. Och så fick jag fiina påskablomster också! 
Sen gjorde han goda hamburgare och vi tog det easy peasy.. 
 
 
Lördag var kul, vi spelade fotboll hele dagen och hade de gött. Lördagkväll åkte jag hem till Bram och hängde ytterst lite för kvällen gick fort och jag var dötrött så gick och la oss vid 9 eller något :D man skulle ju vrida fram uret med så pensionärerna fick ju ha lite framförhållning på kvällskvisten!
Upp ganska tidigt på söndag, pisseregn och iväg lämna lillpyret hos gammelmormor.. 
Match, vi förlorade :P de va inget oväntat för det var ett jättebra lag och det var första matchen.. Vi har lite att jobba med, men vi är inte så dåliga, asakul är det iallafall!
Vårt lag startade för 1 år sedan och tycker vi utvecklats väldigt mycket, från att vara nystartat med många av oss töser som inte spelat fotboll på många, många år och svårigheter med att få ihop lag har vi kämpat och försökt och det fortsätter vi med! 
 
Efter match är man ju rätt mör i varenda liten muskel och trött, men det blev våfflor hos mormor och hänga där lit. Sen åkte jag till Bram och hans familia i skogen och Kilean fick måla påskägg, det ska ha påskäggsmålning hans mammas supermysiga café nästa helg så vi tjuvstartade lite! Fun,fun tyckte kilean men mest jag, men jag är inte särskilt bra på att måla, Bram däremot är en riktig konstnär check it:
 
 
Nu är vi tillbaka i staden jag och lillen, lägg dax snart, imorgon ny kurs, ny vecka! Jag känner mig energifull, denna vecka kommer nog bli ganska så kickass och restkommande veckor innan sommar också förmodligen! Gäller att vara med i flowet... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2015-03-27
18:40:13

FREDAG! WHOOP

Mja så känner jag ju på ett sätt, men är bedövad i huvudet efter att ha skrivit hemtenta idag. 
Jag satt mellan kl 8.00-16.00 och allt flöt på bra, 10 minuter innan jag skickar in tentan ser jag att jag använt enkelt radavstånd som vi brukar ha på allt skit vi lämnar in (1.0) men då ser jag en liten text på hemsidan på helt fel ställe att de ska va 1.5 i radavstånd eller 1 1/2 som dem skrivit. NUTS. Va fan de måste dem informera mig, jag trodde att enkelt radavstånd typ alltid skulle användas och sen inte skriva ut de eller informera om de ordenlligt. Jag hann ju givetvis inte krabba mer att korta ner min text och ändra radavstånd så jag skickade in de med 1.0. Jag vart ju ganska nöjd med skiten efter att slitit hela dagen. Blir jag underkänd pga ett radavstånd då blir jag så fruktansvärt besviken. för då måste jag ju göra om tentan, som tar tid och jag har inte lust att lägga den tiden eftersom vi börjar med våra medicinkurser nu och måste fokusera helt på dem! Fan vad störande med sådana små skitsaker som ställer tll de i huvudet för en och man börja tänka och inte kan släppa det.
 
 
 
Försöker ändå göra det så jag kan vara glad att det är fredag. LOL.
Jag skulle fixa räkor och godsaker med, men jag har inte pallat åka och handla ännu. 
Ahh jaja finns värre saker. Iallafall kul att hänga med gullungen som är en tröttis efter daggis hela veckan lång. 
Vin är jag förbannat sugen på med, men inget har jag. Hmmmmmmm!!!! God fredag vackra kvinna! eller karl för den delen.
 
Jag är åtminstone hon i mitten.
 
 
 
 
2015-03-26
21:59:00

Tjabba!!

Snaart helg. Vad ska vi göra då månntro? Jo, fredagkväll har jag bjudit hit min love och vi ska äta räkor, toast med godsaker tänkte jag, och gosa med lillspöket. Lördagmorgon ska jag åka till byn och träna fotboll vi ska även äta mat tillsammans och umgås. Kul! Sen ska jag förhoppningsvis hänga med min män och ungen min :D Checka in huset ska jag göra, som håller på att utvecklas, nu har vi värme och rörmokaren är där och grejar. De är alltid något! Kommer bli fettnice...en dag! Söndag ska vi spela boll och svettas och hoppas komma hem hela!
 
What else? Not much. Vart och tränat i regnet, gött! Behövde vakna till liv var sjukt trött. Och nu har jag efterträningsfloow... Fan va sjukt förresten att den där karln troligen hade störtat planet i syfte att göra det. Varför är denna världen full av så mycket galningar så de räcker och blir över? Kan vi inte bara leva och försöka ta hand om varandra den lilla tid?? Nä istället gör vi så att vi styckar varandra, total förstör vår planet, avrättar barn, eller bestämmer att kvinnor inte har ett skit värde fast din mor gett dig livet, eller så slaktar vi våra kvinnor innan vi ska ut i strid så dem inte kan vara otrogna. HERRE JESUS KRISTUS vad är detta påväg? Orkar inte! Nu blev jag djup. Men imorgon är en ny dag i mitt liv som inte är så pjåkigt, tur för mig. Men jag har ett ansvar, de har vi alla, för varandra! Brukar bl.a skänka kärlek till denna människa och hoppas han är lycklig :)
 
Jag vet inte vad min hand gör heller!