jessysmaland.blogg.se

2015-04-30
13:26:44

Hello sunshine

Ååh snörvel, och slem hosta och blä..
Nu har jag vart sjuk sedan i fredags. och det suger fett!
Mest för att jag inte har haft tid och också för att det är så jävla drygt.
Så helgen var slö. Hade tenta i fredags gjorde den sen hämtade jag Kilean och tog det extremt lugnt.
På lördagen hade mormor födelsedag så tog mig dit i tron på att jag är nog inte så farligt sjuk och ipren.
Sen var vi ute på landet resten av helgen. Missade seriepremiärmatchen i måndags. Vi vann, så de var ju kul iallafall!! Sen dess har jag försökt stressplugga inför nästa tenta som vi haft IDAG, gaah.
Jobbig motig vecka med andra jobb. och to muuch to do. Tentorna är färdiga, kursen är slut, tror faktiskt att det gick ganska så bra ändå. Imorgon är det en sk RÖD dag, vilket innebär att jag inte behöver plugga, prisa gud
och sen på lördag ska vi ha kalas för Kilean, som fyller 3 år. Det ska bli kul. :)
 
Usch men jag är så trött i huvudet, som man blir efter tenta och efter en dålig nattsöms, plus hosta. 
Hostattack på tentan med, blä.
Men snart blir jag nog frisker igen, jag är ju ändå snart sjuksköterska. :O

Nu har jag handlat till kalaset, godsaker och paket och ballonger, vimplat och serpentiner. hej och hå.
Min hjärna är hjärndöd som sagt så jag får nog ta och kyla mig med kallt vatten, packa, dona och bege mig till skogs. Ska klippa Kilean idag, han har extremt vackert långt, lockigt hår men det är för mycket hår, det är ivägen och varmt och han hatar att borsta det. Hmm, samtidigt har jag lite lätt ångest för att klippa av det. Vi får se var det blir för kalufs av det idag. Spännande.
Idag är de ju den där valborg med, tur man inte är 16 och mååste supa. 
Nä jag är 26 et tag till, och totalt orkeslös och oengagerad för att ens vilja kolla på någon eld. Jag håller mest tummar och tår att kanske någon bjuder på mat ikväll, kanske är mkt begärt men ibland har man ju den turen här i livet :D
 
TJOHOPP SKÖNA MAJ VÄLKOMMEN TILL VÅR BYYGGD
 
2015-04-22
07:20:21

Godmorgon tuppen!

Idag gick jag upp tidigt, jag vaknade av mig själv kl 6.00 det är inte ofta det! Men det underlättar med rullgardinen lite halvuppe och strålande solsken in i ögonen, något irriterande kanske. Dessutom hade jag glömt att sätta på alarmet igår innan jag däckade vid 22.
Igår spelade vi träningsmatch mot flicklaget, och vi vann, hade vi inte gjort det sa vi att vi lägger ner. Så wiho! 
Det var kul att få känna att man orkade och kunde träna lite mer passningsspel!
Denna vecka är bara plugg, typ och fotboll :D. Har tenta på fredag! Så keep the focus.
Idag ska jag och två tjejor i klassen sitta och gå igenom de vi kan och inte kan och försöka lära varandra något vettigt, sen ska vi fika med! Det är den roliga biten!
Efter det ska jag hitta på något skoj med Kilean. Har dåligt samvete för han är på dagis varje dag så försöker ge han lite kvalitétstid med mig med.
I måndags träffade vi mina två småkusiner och dem lekte fint tillsammans alla tre och hade kul så roligt att se! Gullungar, blir nästan sugen på en till göölle.
Förra helgen var vi på SPA och sov där, det var fantastiskt att komma iväg och bara vara med varandra. Denna helgen har jag inga större planer, vilket är skönt, först ska jag avverka denna tenta ett steg närmare sommarlov. Sen har jag tenta nästa fredag.. och sen två till. 
Pust. Så helgen får jag försöka plugga! Måste nog plugga.
Mormor fyller pår lördag så får åka dit och äta tårta! Sen hänga med Bram och Kilean förstås!
Igår var jag hos sjukgymnast för har ständig ont i nacke. Så nästa vecka ska jag börja på akupunktur, en gång i veckan ett par veckor, för att se om det hjälper mig. Nice! :D
 
Sol och gröna skogar! Vill sitta på en brygga och lyssna på cornelis!
Men det får bli en annan dag, nu ska väcka världens sötaste unge.
Ha en fin dag!
 
 
2015-04-20
17:31:19

Tjoba!

Mitt förra inlägg var ju inte så kul. Så tänkte summera med lite kul som hänt. och så då va...
Har ju vart påsk blandannat, inte för att det är så speciellt i sig men det var mysigt för vi hade påskmiddag hos mormor, och det är så gott med mat!
Sen har jag försökt fokusera på skolan en del. Denna månaden är sjukt full av saker så jag använder energidryck på eftermiddagarna för att kunna pränta in vissa saker effektivt eftersom jag är ganska känslig för koffein så är det ganska välfungerande, biverkning är dock viss rastlöshet och nervositet vid slutet av eftermiddagen, men det är det värt!
:D
Njutit av livet, vart trött på livet (förmodligen kopplat till hormoner), rätt hög på livet, ja upp och ner som en jävla jojo. Så som livet är. Men ja oftast ganska stabilt! 
 
Lite bilder från sista tid:
 
 
Yeah vår, rockabilly, kärlek, bilar & blommor. Heading för maj och sommar!!!!
Peace out!!